Η ΚLIMATIKA με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει (πάνω από 29 χρόνια) μπορεί να σας προσφέρει τις πλέον άριστες υπηρεσίες θέρμανσης δαπέδου.
Η πείρα μας στο σχεδιασμό και τις εγκαταστάσεις παρομοίων συστημάτων, με την συνεργασία του Γαλλικού οίκου COMAP ,σας εγγυάται άριστο αποτέλεσμα και τήρηση όλων των διεθνών προδιαγραφών. Η εταιρεία μας, άκρως εξειδικευμένη στον τομέα θέρμανσης δαπέδου, σας εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία της προτεινόμενης εγκατάστασης θέρμανσης, αλλά και του after sales service (τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση), εάν και όποτε χρειαστεί.

Πλεονεκτήματα σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης.
Το  σύστημα θερμανσης δαπέδου είναι υψηλής απόδοσης και ασφάλειας προϊόν της KLIMATIKA που ακολουθεί τις νεότερες τάσεις αναφορικά με τις τεχνικές θέρμανσης. Πληρεί όλες τις ισχύουσες προδιαγραφές και κανονισμούς θερμοηχομόνωσης και προσφέρει τα εξης μοναδικά πλεονεκτήματα.:                                     
• Φιλικό προς το περιβάλλον καθότι απαιτούνται λιγότεροι ενεργειακοί πόροι σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης.
• Η άριστη εκμετάλλευση του χώρου εξαιτίας της απουσίας των θερμαντικών σωμάτων.
• Εξασφαλίζεται η ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας στον χώρο με αποτέλεσμα την εξάλειψη των ψυχρών και ζεστών ζωνών, στον ίδιο χώρο, που αναπόφευκτα δημιουργούνται με τις άλλες κλασικές μορφές θέρμανσης.
• Οριστική λύση του προβλήματος της τοποθέτησης ή της διακοσμητικής κάλυψης των θερμαντικών σωμάτων καθώς επίσης και της αρχιτεκτονικής – διακοσμητικής εκμετάλλευσης του χώρου.

Που απευθύνεται το σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης.
Το σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να οικοδομήσουν ένα νέο κτίριο αλλά και σε όσους σκοπεύουν να ανακαινίσουν το ήδη υπάρχον.

Πεδίο εφαρμογής συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης.
Το σύστημα μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, αποθήκες, βιομηχανικά κτίρια) όσο και σε κατοικίες (μονοκατοικίες, πολυκατοικίες).