Θερμαντικά σώματα πάνελ chauffe

Υψηλή θερμική απόδοση
Το σχήμα του μαιάνδρου (τραπεζοειδής) αλλά και το πάχος ελάσματος (120 mm) του θερμαντικού σώματος εξασφαλίζουν την άμεση θερμική απόδοσή του, ενώ  παράλληλα διασφαλίζουν την μέγιστη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου.

Υψηλής ποιότητας βαφή
Τα θερμαντικά σώματα chauffe διατίθενται σε λευκό χρωματισμό ενώ η βαφή τους είναι ηλεκτροστατική, τύπου RAL 9010. Κάθε θερμαντικό σώμα υποβάλλεται σε λεπτομερή επεξεργασία καθαρισμού, απολίπανσης και “ασταρώματος” πριν την τελική επίστρωση βαφής.

Ευρεία γκάμα - Λύση για κάθε ανάγκη
Τα θερμαντικά σώματα chauffe διατίθενται σε ευρεία γκάμα τύπων και διαστάσεων παρέχοντας την βέλτιστη λύση σε κάθε περίσταση. Οι διαθέσιμοι τύποι των σωμάτων chauffe είναι 21, 22 και 33. Τα ύψη τους κυμαίνονται μεταξύ 600 mm και 900 mm ενώ τα μήκη τους μεταξύ 400 mm και 3000 mm. Όλα τα θερμαντικά σώματα είναι δοκιμασμένα σε πίεση λειτουργίας 13bar.

Ενσωματωμένα καλύμματα και σχάρα
Τα θερμαντικά σώματα chauffe διατίθενται με ενσωματωμένη “επάνω σχάρα” και πλαϊνά καλύμματα για άριστο αισθητικό αποτέλεσμα (design).

Συσκευασία - Εύκολη εγκατάσταση
Το περίβλημα της συσκευασίας των θερμαντικών σωμάτων chauffe είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό υλικό με ενισχυμένο χαρτόνι στις τέσσερις  γωνίες του σώματος. Η εξωτερική συσκευασία είναι διάφανη και εμφανίζεται ευκρινώς ο τύπος, και οι διαστάσεις του θερμαντικού σώματος. Εσωτερικά της συσκευασίας του θερμαντικού σώματος περιλαμβάνεται το υδραυλικό “κίτ εγκατάστασης” αποτελούμενο από τα στηρίγματα του σώματος, το κλειδί εξαέρωσης καθώς επίσης και το εγχειρίδιο οδηγιών.

Εγγύηση 10 ετών
Τα θερμαντικά σώματα chauffe είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας  ISO 90014:2000, ISO 14001 (σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης)  και OHSAS (σύστημα διαχείρισης υγείας και ασφάλειας). Τα θερμαντικά σώματα chauffe φέρουν 10ετή εγγύηση ενάντια στην “αστοχία υλικών” που μπορεί να οφείλεται είτε στις πρώτες ύλες είτε σε σφάλμα του κατασκευαστή.

Prospect θερμαντικών σωμάτων πάνελ chauffe Εγγύηση